Inner Job

Yritysesittely

Inner Job on stressinhallintaan sekä työhyvinvoinnin ja -tehokkuuden lisäämiseen keskittyvä valmennusyritys.  Vähemmän stressiä, enemmän tuloksia.

Succes is an Inner Job.

Työ on yhä useammin henkisesti rasittavaa, ja joka kolmas työntekijä kokeekin työnsä stressaavaksi. Hallitsematon stressi vaikuttaa sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä meillä on jo olemassa kaikki se tieto ja osaaminen, jonka avulla voimme tehokkaasti parantaa stressinsäätelykykyämme, poistaa turhaa stressiä ja lisätä resilienssiä.

Keskeistä Inner Jobin valmennuksissa on yksilön hyvinvointi, voimaantuminen ja kehittyminen sekä yhteisön toiminnallisuuden parantaminen. Kun näitä molempia osa-alueita kehitetään yhtäaikaisesti, pysyviä tuloksia syntyy nopeasti.

Hyvinvoiva työyhteisö on aina myös tehokas ja toimiva työyhteisö.

Tarina

Mistä Inner Job sai alkunsa?

Inner Jobin taustalla on kiinnostus siihen mikä saa ihmiset kehittymään, kasvamaan ja kukoistamaan. Mistä koostuu se voima, joka tekee meistä voittajia, ja kuinka voimme kehittää ja kasvattaa tätä kykyä? Entä mikä saa organisaatiot ja työyhteisöt menestymään ja kukoistamaan?

Olen työskennellyt henkilöstön kehittämisen parissa 2000-luvun alusta lähtien. Aina mukana on kulkenut ajatus, että asiat voitaisiin tehdä paremmin, mikäli inhimilliset voimavarat ja niihin vaikuttavat tekijät osattaisiin ottaa huomioon.

Äitiyslomani aikana silloinen työnantajani lopetti yllättäen toimintansa Suomessa. Tämä ennalta arvaamaton käänne sai leikkimään ajatuksella ”mitä todella haluaisin tehdä, jos kaikki olisi mahdollista?” Tajuamatta sitä itsekään, matkani kohti Inner Jobia oli alkanut.

Opiskelin ja ahmin tietoa ihmisen fysiologiasta, psykologiasta, neurologiasta, stressistä ja sen vaikutuksista sekä siitä, kuinka nämä kaikki vaikuttavat yksilön menestymiseen, elämässä pärjäämiseen ja hyvinvointiin.

Inner Job syntyi lopulta halusta luoda valmennuskokonaisuus, jossa yhdistetään yksilön ja yhteisön valmentaminen ja jossa ratkaisukeskeiseen viitekehykseen tuodaan tieteellisten tutkimusten tuloksia mm. neurologiasta, stressilääketieteestä, mindset-tutkimuksesta ja mindfulnessista.

Marinetta Kangasharju
toimitusjohtaja

Yhteistyökumppanit:

Tahtoisitko kuulla lisää?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan, kuinka voimme olla avuksi juuri teidän organisaatiossanne.